Kağıthane'de Ramazan Etkinlikleri Başlıyor

Kağıthane’de Ramazan etkinlikleri; söyleşiler, dinletiler, geleneksel eğlenceler ve ilçenin her mahallesinde düzenlenecek toplu iftar programlarıyla başlıyor.


Kağıthane Belediyesi, geleneksel eğlencelerinin sahur vakitlerine kadar devam edeceği Hasbahçe’de Nihat Hatipoğlu, Abdurrahman Dilipak, Dursun Ali Erzincanlı ve Senai Demirci'yi söyleşileriyle Kağıthanelilerle buluşturacak. Kağıthane Belediyesi’nin Ramazan ayına özel düzenleyeceği mehteran ve havai fişek gösterilerinin yanı sıra A. Hakan Karagül’ün tasavvuf konseri, Emre Ermiş ve Saleh-Sabr-Ferdiun Özbek ile Sufi Rock konseri yer alacak. Kadir Gecesi Özel Programı’nda ise Sırrı Er “Mevlana’ya Yakarış” söyleşisi ile gönüllere hitap edecek.Çocukların da unutulmadığı Ramazan programında orta oyunu, meddah, Karagöz-Hacivat, ateş gösterileri, palyaçolar ile maskotlar da olacak

Çocukların hafızalarına en güzel Ramazan eğlencelerini hediye edecek Kağıthane Belediyesi’nin düzenlediği yarışmalar ve çocuk şarkılarından oluşan konserler renkli anlara sahne olacak. Tüm Kağıthanelileri Ramazan ayında Hasbahçe’ye davet eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Tüm inananların bir yürek olduğu, tüm kırgınlıkların yerini hoşgörüye bıraktığı ve bir yaratandan ötürü birlik olmanın mahalle mahalle Kağıthane’yi sardığı bu mübarek ayı sizlerle yaşamanın mutluluğunu bir kez daha yaşayacağız” dedi.

Ramazan ayının çocuklar için farklı ve derin bir anlam taşıdığını ifade eden Başkan Kılıç, “Kağıthane’de çocuklarımıza unutamayacakları Ramazanlar yaşatmak istiyoruz. Kağıthaneli çocuklarımız geleneksel Ramazan etkinlikleri ile büyüyorlar” ifadelerini kullandı.

Ramazan ayı boyunca birbirinden eğlenceli şovlar ve sürpriz etkinlikler düzenleyeceklerini belirten Başkan Kılıç, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kağıthane’de eski Ramazanların yaşatılacağının altını çizerek, herkesi Hasbahçe'ye davet etti.
Kaynak: İHA