Karadağ ve Atıcı’ya Veda Yemeği

Erzincan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Çanakkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine atanan Erdem Karadağ ve Erzincan Belediyesine atanan Karabey Atıcı için veda yemeği düzenlendi.

Karadağ ve Atıcı’ya Veda Yemeği
Erzincan Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yemekhanesinde düzenlenen veda yemeğine Erzincan’ın yeni İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sırrı Yılmaz, Çanakkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ, Orman İşletme Müdürü Halil Yazıcı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fatih Gündüz, Tapu Sicil Müdürü Doğan Aktaş, İl Gıda Kontrol Laboratuvarı Müdürü Bahattin Kesik, İl Özel İdaresi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Yaşar Felekoğlu, Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma İstasyonu Müdür V. Hakan Hakan Ünlü, Erzincan Ziraat Odası Başkanı Feti İçer ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personeli katıldı.

Düzenlenen yemekte konuşan Erdem Karadağ, yaklaşık 2 yıl süreyle görev yaptığı Erzincan’dan son derece memnun ayrıldığını ifade ederek Bakanlığın takdirleri doğrultusunda bundan böyle Çanakkale İl Müdürlüğünde çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Karadağ, Erzincan’da tarım sektörünün gelişmesi için resmi kurumlar ve özel sektör temsilcileri ile işbirliği içerisinde mücadele verdiklerini ifade ederek, Erzincan’da başarılı bir tarım teşkilatı bulunduğunu, önümüzdeki süreç için bu durumun Erzincan’a büyük avantajlar sağlayacağını söyledi.

Erzincan’ın sektör açısından bölgenin liderliğine oynadığını, yeni göreve başlayan İl Müdürü Sırrı Yılmaz önderliğindeki tarım teşkilatının çıtayı daha da yükselteceğine olan inancını dile getirdi. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde Sivas Erzincan Kalkınma Projesi Koordinatörü olarak çalışan Karabey Atıcı’nın ise yeni görev yeri Erzincan Belediyesi oldu. Uzun yıllar Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde görev yapan Atıcı ise gururla çalıştığı kurumundan ayrılmanın üzüntüsünü taşıdığını belirterek, Erzincan halkına bundan böyle belediye çatısı altında hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

Yemek sonrasında Çanakkale İl Müdürlüğü görevine atanan Erdem Karadağ’a ve Erzincan Belediyesine atanan Karabey Atıcı’ya İl Müdürü Sırrı Yılmaz tarafından plaket takdim edildi.
Kaynak: İHA