Adıyaman Çiçeklerle Süsleniyor

Adıyaman Belediyesi tarafından kent genelinde sürdürülen bitki çalışmaları kapsamında, muhtelif cadde ve kavşaklara yaz mevsimine özgü çiçekler ekiliyor.

Adıyaman Çiçeklerle Süsleniyor

Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce sürdürülen faaliyetlerle birlikte başta Atatürk Bulvarı olmak üzere, kentin önemli arter ve kavşakları rengarenk çiçeklerle süsleniyor. 3 ayrı ekiple yapılan çalışmalar çerçevesinde kavşak ve refüjlere kadife, camgüzeli, petunya, kedi tırnağı ve kirli hanım gibi çiçek türleri ekilerek, şehrin estetiğine ayrı bir güzellik katılıyor.

Sıcak havaların başlamasıyla birlikte şehrin ana arterlerini, kavşak ve meydanlarını rengarenk çiçeklerle donatmak amacıyla yoğun bir mesai harcadıklarını belirten Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, “Çalışmalarımızın neticelendiği alanlar sarı, beyaz, mor ve turuncu rengindeki çiçeklerle ayrı bir güzelliğe bürünüyor. Yapmış olduğumuz bitki çalışmaları dolayısıyla şehrimizin estetiğine ayrı bir güzellik katmış oluyoruz. Bu yöndeki hizmetlerimize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aralıksız devam edeceğiz” şeklinde konuştular.
Kaynak: İHA