Sosyal Medya Yıldızı Optimum’da

Twitter ve instagramda “Öteki Dünyalı” ismi ile kısa sürede binlerce takipçisi olan İzmirli Meriç Keskin, sevenleri ile ilk kez İzmir’de bir araya gelecek.

Sosyal medya fenomeni Keskin, 22 Haziran Pazar günü saat 16.00’da İzmir Optimum’da düzenlenecek söyleşide hayranları ile buluşacak.
İnternetin çılgın kızı Öteki Dünyalı Meriç, bugüne dek paylaştığı ilginç ve eğlenceli tweet’lerinin ve instagram fotoğraflarının hikayesini 22 Haziran Pazar günü saat 16.00’da İzmir Optimum’da düzenlenecek söyleşide takipçilerine anlatacak.

TÜM İNTERNET KULLANICILARINI DAVET ETTİ
Sanal dünyadaki sevenleri için “Hiç tanımadığım insanlarla aramıza kalpten bir köprü kurduk” diyen Meriç Keskin, kendisinin de Karşıyakalı olduğunu ve bu yüzden İzmir buluşması için çok heyecanlı olduğunu da söyledi.

Özel bir şirkette işe alım danışmanı olarak çalışırken bir anda ünlü olan Meriç Keskin, “Zeki olmadan komik olamazsın” derken özel hayata, ilişkilere yönelik esprili paylaşımları ile dikkat çekiyor. 200 binin üzerinde takipçisi olan Öteki Dünyalı, Optimum Outlet’te Pazar günü gerçekleştirilecek toplantı ve söyleşiye tüm internet kullanıcılarını davet etti.
Kaynak: İHA