Fatsa Devlet Hastanesi'ndeki Yenileme Çalışmaları

AK Parti Ordu Milletvekili ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı İhsan Şener, "Fatsa Devlet Hastanesi'nin hizmetini sürdürmesi için yıkımlar blok blok gerçekleştirilecek" dedi.

Şener, 4 bloktan oluşan Fatsa Devlet Hastanesi'nin yenilenmesi amacıyla başlatılan çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Yenileme çalışmalarında sağlık hizmetlerinin aksamaması için gereken tedbirlerin alındığını ve bloklar halindeki binanın 700 iş günü içerisinde yenilenmesinin hedeflendiğini vurgulayan Şener, şunları kaydetti:
"Mevcut hastanemizin bulunduğu alana yenilenmiş bloklar yapılacak. Fatsa Devlet Hastanesi'nin hizmetini sürdürmesi için yıkımlar blok blok gerçekleştirilecek. A,B,C,D bloklarından oluşan hastanemizin şuanda D bloku yıkılıyor. Yıkımın ardından ise yeni binanın temeli atılarak inşaatı yapılacak. Proje çerçevesinde sırası ile yıkımlar ve inşaatlar sürecek. 700 iş günü içerisinde yeni hastane faaliyete geçecek."
D blokta bulunan çamaşırhane ve benzeri birimlerin diğer bloklara taşındığını ifade eden Şener, "Vatandaşımızın mağdur olmaması için gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Halkımıza daha iyi hizmet verecek olan yeni hizmet binamızın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: AA