Antalya’da Sıcak Hava Bunalttı

Hava sıcaklığının 30 dereceyi bulduğu Antalya’da sıcaktan bunalanlar deniz ve su parklarına akın etti.

Antalya’da Sıcak Hava Bunalttı

Yabancı turistler ve okulların kapanmasını fırsat bilen vatandaşlar, hafta sonu soluğu Konyaaltı sahili ve su parklarında aldı. Yakıcı güneş ve dalgalı denize rağmen çocuklar eğlencenin tadını çıkardı. Ücretsiz olan Konyaaltı sahilindeki doluluk dikkat çekerken, bazı vatandaşlar ve turistler deniz keyfi yaparken, bazıları ise güneşlenmeyi tercih etti

Turistlerin ve tatilcilerin bir diğer eğlence mekanı ise su parkı Aqualand oldu. Açık veya kapalı tüplerden oluşan dev kaydıraklar, şelale havuzları ve değişik su oyunları ile yabancı turistler doyasıya eğlendi. Oryantaller eşliğinde dans eden kadın ve erkek turistler renkli görüntüler oluşturdu.

Rusya'dan tatile gelen İvan Vasilev ve Alexandra Ehenova çifti, Türkiye'ye her yıl geldiklerini belirterek Antalya'yı çok beğendiklerini söyledi.

Rusya'dan annesi ile tatile gelen Olga Taganova ise, "Antalya'ya ilk kez geliyorum. Güneş ve denizin yanında havuzları da çok güzel. 10 gün daha buradayız. Her şey güzel gidiyor" dedi.

Kentte deniz suyu sıcaklığı 25, hava sıcaklığı ise 30 derece olarak ölçülürken, nem oranının ise yüzde 40 olduğu belirtildi.
Kaynak: İHA