Mhpli Akçay Açıklaması

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz’ın vefatı üzerine bir mesaj yayımlayan MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, “İş dünyasının duayeni, hayırsever işadamı TOBB Yönetim Kurulu eski Başkan Yardımcısı ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odamızın Yönetim Kurulu Başkanı değerli dostum, Bülent Koşmaz’ı bu fani dünyadan Rahmeti Rahman’a uğurlamış bulunuyoruz.

Mhpli Akçay Açıklaması
Değerli dostum Bülent Koşmaz’a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, ülkücü camiaya, iş dünyasına, Manisalılara ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum" dedi.


Bülent Koşmaz’ın Manisa’yı Manisa yapan isimlerin başında geldiğini söyleyen MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, “1951 yılında Manisa doğan değerli dostum Bülent Koşmaz ağabeyim, bütün ömrünü Manisa’yı bir adım daha ileri götürebilmeye adamıştır. Koşmaz; 2000-2005 yılları arasında TOBB Sayman Üyeliği, 2005-2013 yılları arasında TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Türkiye’yi pek çok ulusal ve uluslar arası organizasyonlarda yönetim kurulu üyesi olarak temsil eden Bülent Koşmaz son seçimlerde tekrar Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmiştir. Koşmaz; Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, TOBB Yönetim Kurulu Başkanlığı ve diğer ulusal ve uluslar arası kuruluşlardaki görev süresi boyunca Manisa’nın bir adım daha ileriye gitmesini için çalışmış, yatırımların Manisa’ya gelmesine öncülük etmiş, bütün ömrünü Manisa’ya hizmete adamıştır.” dedi.

Bülent Koşmaz’ın hiçbir zaman makam ve mevki uğruna doğrulardan taviz vermediğini söyleyen MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, “Değerli dostum Bülent Koşmaz hayatı boyunca vicdani kanaatinden ve siyasi istikametinden hiç taviz vermeyerek bir çınar gibi dimdik ayakta durmuştur. İş dünyasının duayeni, Manisa aşığı, hayırsever işadamı Bülent Koşmaz’ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Bülent Koşmaz’a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, ülkücü camiaya, iş dünyasına, Manisalılara ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum.” dedi.

Kaynak: İHA