Manisa’nın Yeni Valisi Yarın Görevine Başlıyor

Manisa Valiliği görevine atanan Erdoğan Bektaş’ın 3 Haziran Salı günü (Yarın) Manisa'ya gelerek görevine başlayacağı öğrenildi.


23 Mayıs tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan Bakanlar Kurulunun kararı ile Manisa Valisi Abdurrahman Savaş merkeze çekilirken, yerine Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş atanmıştı. Manisa Valisi Abdurrahman Savaş 1 Haziran Pazar günü Manisa’dan ayrılırken yeni Vali Erdoğan Bektaş’ın ise 3 Haziran Salı Günü (Yarın) Manisa’ya gelerek görevine başlayacağı bildirildi.

ERDOĞAN BEKTAŞ KİMDİR?
1960 yılında Zonguldak’ta doğan Erdoğan Bektaş ilk ve orta öğrenimini Trabzon Tonya’da, liseyi Trabzon’da, yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı. İstanbul’da avukatlık ve hakimlik stajı yapan Bektaş, İstanbul Valiliği Kaymakamlık Adaylığı, Söğüt, Aliağa Kaymakam Vekilliği, Mut, Karaçoban, Kurtalan, Osmaneli, Manyas, Söğütlü Kaymakamlığı, Elazığ ve Kırşehir Vali Yardımcılığı, İnegöl, Üsküdar Kaymakamlığı, Muş ve Kastamonu Valiliği görevlerinde bulundu. 23.05.2014 tarihli ve 29008 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Bakanlar Kurulunun 21.05.2014 tarihli ve 2014/6366 sayılı Kararı ile Manisa Valiliği görevine atanan Erdoğan Bektaş, evli ve üç çocuk babası.
Kaynak: İHA