Belediye Başkanı Çöl, Temizlik İşçisini Ödüllendirdi

Sandıklı Belediye BaşŸkanı Mustafa LJöl, disiplinli ve başŸarılı çalışŸmasından dolayı, Belediye Temizlik İşŸleri MüdürlüğŸü'nde çalışŸan şŸirket personeli Ferrah Akgül'ü çeyrek altınla ödüllendirdi.

LJöl, temiz bir Sandıklı için hep birlikte el ele verip çalışŸılması gerektiğŸini söyledi. Temizlik işŸçilerinin zahmetli bir işŸ yürüttüğŸünü söyleyen LJöl, şŸu ifadelere yer verdi:
"Bu başŸarının devam etmesi konusunda herkes üzerine düşŸen görevi yerine getirmelidir. Mesai içerisinde gösterdikleri performans sayesinde, işŸlerinde başŸarılı oldukları tespit edilen bu arkadaşŸlarımız çalışŸma bölgelerindeki vatandaşŸtan da çok olumlu tepkiler almışŸtır. Kendilerini kutluyorum ve başŸarılı çalışŸmalarının devamını diliyorum. Görevi esnasında özveriyle çalışŸan ve disiplinli işŸ anlayışŸı ile arkadaşŸlarına örnek teşŸkil eden, başŸarılı işŸçilerimizi her zaman ödüllendireceğŸiz."
 
Kaynak: AA