Vali Yavuz Gazetecilerle Buluştu

Son Valililer kararnamesi ile Gümüşhane’ye 44. Vali olarak atanan Yücel Yavuz, ilde görev yapan gazetecilerle tanışma toplantısında bir araya geldi.


Tarihi Özdenoğlu konağında gerçekleştirilen toplantıya Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Engin Doğru ile katılan Vali Yavuz, 30 civarında gazete sahibi, çalışanı ve muhabirle sohbet etti.

Gümüşhane’nin gelenek ve göreneklerine sahip çıkan bir şehir olduğunu ve Gümüşhane’de Vali olarak görev yapmanın onur ve gurur olduğunu ifade eden Vali Yavuz, “Bize bu kez milletimize Vali olarak hizmet etme şansı verildi.

Bu millete minnet ve şükran borcumuz var. Gümüşhane’ye Vali olmak onurdur ve gururdur. Gümüşhane, yerleşik, gelenek ve göreneklerine bağlı bir şehir. Hep birlikte el ele vereceğiz.” dedi.

Basının kamu idaresinin ve kamu hizmetlerinin olmazsa olmazı olduğunu dile getiren Vali Yavuz, haberleri de sürekli takip ettiğini belirterek, gazetecilerin kutsal bir görev yaparak idarecilere yol gösterdiğini ifade etti.

“Beraber Gümüşhanemize hizmet edeceğiz” diyen Vali Yavuz, şöyle konuştu: “Basın olmazsa olmazımızdır. Çok değerli katkılarınız var. Beraber Gümüşhanemize hizmet edeceğiz. Sizde kamu görevi yapıyorsunuz. Beraber güzel bir çalışma ortamıyla, ekip ruhuyla hareket edeceğiz.”
Gazetecilerin tek tek kendini tanıtması ve karşılıklı sohbetin ardından program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.
Kaynak: İHA