Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi'nde Yaz Kursları Kayıtları Başladı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi'nin önerisi ile öğrencilere yönelik kültür, spor ve Kur’an kursları açılacak.

Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi'nde Yaz Kursları Kayıtları Başladı

Siverek Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi Müdürlüğü ile Siverek Belediye Başkanlığı iş birliğince gençlik merkezi bünyesinde yaz kursları kayıtları başladı.

Kursların çok yönlü olduğuna dikkat çeken Gençlik Merkezi Müdürü Fikret Arslanparçası yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “9-13, 13-18 yaş gurubuna yönelik kurslara kayıt işlemlerimiz devam ediyor. Kurslara 23 Haziran’dan başlayacak, eğlenerek öğreniyoruz sloganıyla başlattığımız kurslarımız spor, sinema, drama değerleri, koruma, temel dini bilgiler, gezi, salon sporları ve Kur’an’ı Kerim kursları verilecek. Kurslarımızı Siverek Belediyesi desteğiyle yapıyoruz. Kurslara katılacak öğrencilerimiz için ücretsiz servis tahsis edilecek. Velilerin açılan kurslara öğrencilerini göndererek destek vermelerini bekliyoruz. Amacımız yaz tatili boyunca çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumak, eğlenerek eğitimlerine katkı sunmaktır. Bize destek sağlayan Belediye Başkanının şahsında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Konuyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş da, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, topluma faydalı bireyler olarak yetişmesine, eğitimlerine ve kişisel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla geliştirilen her türlü sosyal, kültürel ve sportif projelere belediye olarak katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA