Sevcan Orhan Yenimahalle’de

Havaların ısınmasıyla vatandaşlara keyifli bir yaz dönemi yaşatmak için kolları sıvayan Yenimahalle Belediyesi, sevilen sanatçıları Yenimahallelilerle buluşturmaya devam ediyor.


Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) geliri Soma’da şehit olan madencilerin ailelerine verilmek üzere yılsonu kermesi düzenlerken, kermese destek veren Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçısı Sevcan Orhan vatandaşlarla bir araya geldi. Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Aras’ın da katıldığı programda, ilk olarak sahneye çıkan Ersin Perçin, türküleriyle ve saz şovuyla izleyenleri büyüledi.Yenimahalle Belediyesi TUBİL Halk Dansları Topluluğu’nun Roman dans ile renk kattığı program da vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

KERMESTE İMZA GÜNÜ
Ragıp Tüzün Parkı’nda düzenlenen organizasyonda, yeni albümünü imzalayarak vatandaşlara hediye eden Orhan, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar başta olma üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti. Kulakların pasının silindiği günde, izleyenler türkülere hep bir ağızdan eşlik etti. Gönüllerince eğlenen vatandaşlar, Sevcan Orhan imzalı albümleri almak için uzun kuyruklar oluşturdu.

GELİRLER SOMA’YA
YENİMEK kursiyerlerinin el emeklerinin de görücüye çıktığı programda, sergilenen ürünler satışa çıktı.Sevcan Orhan’ın da sahne elbiselerinden birini hediye ettiği sergi de, satıştan elde edilen gelirler Soma’da yaşamını yitiren madencilerin ailelerine bağışlandı.

YENİMAHALLE BELEDİYESİ BABALARI DA UNUTMADI
Babalar Günü'nü de unutmayan Yenimahalle Belediyesi, Ragıp Tüzün Parkı’nda babalara kemer dağıttı

Kaynak: İHA