Balıkesir'de 27 Kaçak Yakalandı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında iki şişme botta, 3'ü kadın 27 Suriye uyruklu kaçak ve bir organizatör yakalandı.

Alınan bilgiye göre, rutin devriye gezen Sahil Güvenlik ekipleri, Altınova sahili açıklarında iki şişme botla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye çalışan 3'ü kadın 27 kaçak ile daha önce aynı suçtan yakalanarak şartlı tahliyeyle serbest bırakılan organizatör M.K'yı yakaladı.
Sahil Güvenlik ekipleri, yakaladıkları Suriyelilerin acil ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra Altınova Jandarma Karakol Komutanlığına teslim etti.
Jandarma ekiplerince Ayvalık Devlet Hastanesinde sağlık kontrolleri yaptırılan kaçaklar, sınır dışı edilmek üzere Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğüne, M.K. ise savcılığa teslim edildi.
Kaynak: AA