Sınıfta arkadaşları tarafında dövülerek öldürüldü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde karne alacağı gün toprağa verilen lise öğrencisinin ölmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı.

Sınıfta arkadaşları tarafında dövülerek öldürüldü
İstanbul Hadımköy İbrahim Özaydın Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde 23 Mayıs 2014 Cuma günü öğle tatili sırasında 4 öğrenci tarafından feci şekilde dövülen 15 yaşındaki Ferit Aslan Sarı'nın okulda ki son görüntüleri güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Ailesi ile birlikte 3 yıldır İstanbul'da yaşayan Ferit Arslan Sarı 2013-2014 eğitim öğretim yılı başında İbrahim Özaydın Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne kaydedildi. 23 Mayıs 2014 Cuma günü öğle tatili sırasında bir arkadaşı ile şakalaştıktan sonra sınıfına giren Ferit Arslan Sarı, şakalaştığı arkadaşı ve 4 kişi tarafından feci şekilde dövülerek komaya sokuldu.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde akciğerlerinin parçalandığı ve beyninde tümör oluştuğu belirlendi. Ferit Arslan Sarı 21 gün kaldığı hastanede önceki gün hayatını kaybederken, herkesin karne aldığı bir günde o baba ocağı Kdz. Ereğli'ye bağlı Ormanlı Beldesi Caferler Köyü'nde toprağa verildi.

Ferit Arslan Sarı'nın arkadaşıyla şakalaştığı an ve arkasından 4 kişinin sınıfa girmesi okulun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kamera kayıtlarında Ferit Arslan Sarı arkadaşı ile şakalaştığı, şakalaştığı arkadaşının yanına gelen K.D. ile konuşurken yanlarına gelen iki kişi ile birlikte sınıfa girdikleri görülüyor. Sınıfa giren 4 kişinin kaçış anları, sınıf önünde oluşan kalabalık ile Ferit Arslan Sarı'nın baygın vaziyette başka sınıfa alındıktan sonra özel bir araca bindirilip okuldan çıkma anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.