Jandarmadan Bebeklere Hediye

Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 175’inci yıldönümü kapsamında Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Kısım Amiri J.

Jandarmadan Bebeklere Hediye
Astsb. Kıd. Başçavuş Dilaver Akpolat, Astsubay Çavuş Gülgün İşözü ve Uzman Jan. Çvş. Aziz Turan, Manavgat Devlet Hastanesi, Sevgi Hastanesi, Anadolu Hastanesi ve Bilgi Hastanesi'nde jandarmanın kuruluş günü olan 14 Haziran tarihinde doğum yapan anneleri ve bebeklerini ziyaret ettiler.
Bebeklere hediye vererek uzun ve sağlıklı bir yaşam dileyen jandarma heyeti, annelere kırmızı gül vererek kutladılar. ilçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Kısım Amiri J.Astsb. Kıd. Başçavuş Dilaver Akpolat, ülkenin emniyeti ve asayişini sağlayan kanun ordusu jandarmanın 175 yaşına girdiğini belirterek, “Jandarma Teşkilatı 175 yıllık köklü bir tarihe sahiptir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin asayişinin güvencesi olmaya devam edecektir. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı olarak jandarmanın kuruluş günü olan 14 Haziran tarihinde doğan bebekleri ziyaret ederek, bugünün anısına hediye verdik. Annelerimize de kırmızı gül ile geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” dedi.

Kaynak: İHA