Ayrıcalıklar Dünyası

Turkcell’in ayrıcalıklar dünyası Turkcell Platinum, müşterilerine değişen mevsimle birlikte yeni avantaj ve fırsatlar sunmaya başladı.

Ayrıcalıklar Dünyası
Platinum müşterileri en çok seyahat ettikleri, yurt içi ve yurt dışı iletişim ihtiyaçlarının arttığı yaz mevsimine özel; iletişimden eğlenceye, ulaşımdan yaz önerilerine birçok ayrıcalıktan faydalanabilecek.
Turkcell Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek, yaptığı açıklamada, işi ve yaşam tarzı gereği yoğun iletişim ihtiyacı olan müşterileri için geliştirdikleri ayrıcalıklar dünyası olan Turkcell Platinum’u sürekli yenilediklerini belirterek “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını takip ediyor ve beklentilerini birebir adreslemeye yönelik, hayatlarına hız, konfor ve keyif katan çözümler sunuyoruz. Platinum müşterileri yaz mevsiminde yoğun olarak yurt dışı ve yurt içi seyahatler gerçekleştiriyor. Onların seyahat keyiflerini zenginleştirecek ve artıracak pek çok yenilikle karşılarındayız. Bu ayrıcalıkları yaşamak isteyen herkesi Turkcell Platinum dünyasına bekliyoruz” dedi.

YURT DIŞINA ÇIKACAKLARA SÜPER DENEYİM
Turkcell Platinum müşterileri ‘Süper Yurtdışı’ özelliği sayesinde, ülke dışı seyahatlerinde günde sadece 9,90 TL karşılığında yurt dışındayken de Türkiye’deki paketlerini kullanmaya devam ediyor. Ayrıca, diledikleri zaman Turkcell Platinum Müşteri Hizmetlerine yurt dışından da ücretsiz olarak ulaşıp destek alabiliyorlar. Turkcell Platinum, yoğun yurt dışına çıkılan dönemlerde yurt dışı çıkış pulunu da müşterilerine hediye ederek tatillerine keyif katıyor.

Turkcell Platinum, bu sezon Türkiye’de bir ilke imza atarak, müşterilerine yurt dışındayken cep telefonlarının yanı sıra VINN ve tabletleri için de yüksek kotalı avantajlı paket kolaylığı sağlamaya başladı.

Data hatları için pazardaki en yüksek kotaya sahip olan bu paketler sayesinde, Platinum müşterileri Amerika, İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa, Rusya ve KKTC gibi en çok ziyaret ettikleri dünyanın tam 36 ülkesinde rahatça internete girerek işlerini halletme konforunu yaşayacak. 250 MB ve 500 MB olarak sunulan ve 25 TL’den başlayan günlük internet paketleriyle, alternatif bir bağlantı arayışına gerek kalmadan, en çok ziyaret ettikleri ülkelerde interneti çok avantajlı kullanabilecekler. Paketlerde bulunan akıllı özellik sayesinde müşterilerin bir defa paketi seçmeleri yeterli oluyor. Paketler yurt dışındaki kullanımlarda otomatik olarak devreye girerek, yurt dışında internetsiz kalmak ya da paket alımını her seferinde takip etmek gibi problemleri ortadan kaldıracak.

Turkcell’lilerin en sık gittiği ülkelerden yavru vatan Kıbrıs’ta da yeni avantajlar var. Haziran ayının son haftasında devreye girecek yeni kampanya ile Akıllı Yurtdışı tarifesi kullanan veya Platin Süper Yurtdışı Kampanyası’ndaki tüm Turkcell müşterileri için her Kıbrıs seyahatlerinde 1 saat aranmak ücretsiz olarak sunulacak. Aynı zamanda, Kıbrıs’ta da yurt içindeki gibi rahat rahat internet kullanmak isteyen müşteriler için, yurt içindeki gibi yüksek kotalı, üstelik limitinde duran yeni internet paketinden de yararlanabilecekler.

Yaz aylarında Turkcell Platinum müşterileri yoğun bir biçimde seyahat ettikleri Bodrum ve Çeşme’de ayrıcalıklara sahip olacaklar. Platinum müşterileri yaz boyunca Çeşme’de Alaçatı Beach Resort, 7800, Propaganda; Bodrum’da Xuma plajlarına yüzde 50 indirimle giriş yapabilecekler ve bu ayrıcalıklarını yakınları ile de paylaşabilecekler. Turkcell Platinum müşterilerini plajlarda sürprizler, çeşitli aktiviteler ve hediyeler bekliyor. Bu sene Çeşme’de, plajlar arasında sadece Platinum müşterilerin yararlanabileceği özel araçlar hizmet verecek. Platinum müşterileri, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri belirlenen plajlar arasında gece gündüz hiçbir ücret ödemeden bu kolaylıktan yararlanabilecekler. Üstelik servis içindeki ikramlar, internet erişimli tabletlerle de özel araç konforu yaşayacaklar.
Kaynak: İHA