Anadolu Ateşi Gaziantep'te Yandı
Anadolu Ateşi Dans Topluluğunun muhteşem çocuk gösterisi ' Kıvılcım' Gaziantep'te sahnelendi.

106 dansçının bir sahnede buluştuğu dev gösteride, Anadolu topraklarının zenginliklerinden derlenen koreografi, etnik ve modern dans kurgusu sahneye taşındı. Anadolu Ateşinin efsaneleşmiş 90 dakikalık koreografi performansının yanı sıra içine akrobasi ve yeni koreografilerin de eklendiği gösteri izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı
Gösteri sonrası açıklamalarda bulunan DANSART Okul Müdürü Mehmet Hakan Gökalp Gaziantep ve İstanbul Anadolu Ateşi dansçılarını kutlayarak,"Birlikte sahne alan dansçılarımız sanat adına izleyicilerimize bugün unutulmaz bir gece yaşattılar. Hepsini yürekten kutluyorum" dedi.
2008 yılından bu yana Gaziantep'te faaliyet gösteren Dansart'ın aynı zamanda Anadolu Ateşinin şubesi olarakta genç dansçılar yetiştirdiğini kaydeden Gökalp, "Çocukların küçük yaşlarda sanatla tanışmalarını ve dünyaya bakış açılarını sanatla şekillendirmeleri için çaba sarf ediyoruz. Ayrıca bir sanayi şehri olan şehrimizin isminin kültürel ve sanatsal faaliyetlerde de tüm dünyaya duyurulmasını arzu ediyoruz" dedi.
