Kordon’da Bungee Jumping Çılgınlığı

Karne alan öğrenciler, koca bir yılın yorgunluğunu İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Gündoğdu Meydanı’nda düzenlediği sürpriz partiyle attı.

Kordon’da Bungee Jumping Çılgınlığı
Merhaba Tatil etkinliğinin en ilgi çekici bölümü ise bungee jumping oldu. 100 metreden atlayan gençler, unutamayacakları bir adrenalin coşkusu yaşadı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç aylık yaz tatiline hazırlanan öğrencilere sürpriz bir karne hediyesi hazırladı. Bu yıl ilk kez düzenlenen Merhaba Tatil etkinliği, karne sevincinin yaşandığı günde gençleri ve çocukları Gündoğdu Meydanı ve Kordon’da buluşturdu.

Etkinliğin en ilgi çekici bölümü ise bungee jumping oldu. Adrenalin coşkusu yaşamak isteyen gençler, teleskopik vinç ile yaklaşık 100 metre yükseklikten atlayarak unutulmaz bir gün geçirdi. Atlayış sonrası yaşadıkları heyecanı “Tarif edilemez” olarak nitelendiren gençler, kendilerine müthiş bir gün yaşatan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürü de ihmal etmedi. Akşam saatlerine kadar 150 genç bungee jump” yaptı. 15 yaş üstü gençlerin büyük ilgi gösterdiği diğer oyun ise trambolin oldu. Trambolin ile altı metre yüksekliğe zıplayan gençler müthiş bir coşku yaşadı.
Kaynak: İHA