Kaymakam Oğluna Karne Verdi

Tokat’ın Niksar ilçesinde Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, oğlunun karnesini kendi elleriyle vererek tebrik etti.


Niksar’da 12 bin öğrenci karnelerini alarak 3 aylık yaz tatiline girdiler. 2013-2014 eğitim-öğretim yılının son ders zili bugün çaldı. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan yaklaşık 17 milyon öğrenci karne alarak yaz tatiline girdi.

Niksar’da okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 12 bin öğrenci karnelerini alarak 3 ay sürecek yaz tatiline girdi. Niksar Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu da Ulvi Saime Kaya İlkokulu’nda öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Okulda düzenlenen törende Kaymakam Yolcu, sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet etti ve karnelerini verdi. Üçüncü sınıfta okuyan oğlu Cahit Yolcu’nun karnesini kendi elleriyle vererek oğlunu kutlayan Kaymakam Yolcu, diğer öğrencilere iyi bir tatil geçirmeleri dileğinde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Şavlı, öğrencilere yaz tatili döneminde hem derslerine çalışıp hem de dinlenmelerini tavsiye ederek, velilere de kırık notu olan öğrencilere psikolojik baskı yapmamaları tavsiyesinde bulundu.

Şavlı, 2013-2014 eğitim-öğretim yılının tamamlandığını, 15 Eylül’e kadar öğrenciler ve öğretmenlerin tatile girdiklerini belirterek, “Gerçekten yoğun bir dönem oldu. Öğretmenlerimiz öğrencilerimiz, velilerimiz yoğun bir emek sarf ettiler hepsine teşekkür ediyorum. Niksar’da eğitimin seviyesini yükselttiler. Çocuklarımız için artık üç aylık tatil başladı.

Dinlenerek, kitap okuyarak, eğlenerek tatillerini geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

15 EYLÜL'DE İLK DERS ZİLİ ÇALACAK
Yeni eğitim-öğretim yılı 15 Eylül 2014'te başlayacak ve 23 Ocak 2015'te ara tatile girilecek. 9 Şubat 2015'te yeniden ders başı yapacak olan öğrenciler, 12 Haziran 2015'te de eğitim-öğretim yılını tamamlayacak.
Kaynak: İHA