Başbakan Erdoğan’ın Rize Ziyareti

3 günlük Karadeniz gezisi kapsamında memleketi Rize’ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yoğun bir şekilde programlarına devam ediyor.

Başbakan Erdoğan’ın Rize Ziyareti

Bugün Rize Valiliği önünde halka hitap eden ve toplu açılış törenine katılan Başbakan Erdoğan, program sonrası valilikte çeşitli sivil toplum örgütleri ve yetkililerle görüştü. Ardından AK Parti Rize İl Danışma Toplantısı’na katılarak bir konuşma yapan Erdoğan, daha sonra baba ocağı Güneysu ilçesi Köprübaşı mevkiinde babası Ahmet Erdoğan’ın ismini taşıması beklenen Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki çalışmaları inceledi. Okulun tamamlandığında 700 kişilik konferans salonu, açık ve kapalı spor salonları, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu ve 400 kişilik öğrenci yurdu ile Türkiye’nin en modern imam hatip okullarından biri olacağı öğrenildi. Burada yetkililerden bilgi alan Başbakan Erdoğan, okulun yeni sezona hazır edilmesini istedi. İncelemelerinin ardından Güneysu ilçe merkezine geçen Erdoğan, burada kendisini bekleyen kalabalık bir vatandaş topluluğuyla selamlaştıktan sonra evine gitti

Yarın da programlarına devam edecek olan Başbakan Erdoğan, öğlen saatlerinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mütevelli Heyeti ile toplantı yaptıktan sonra Artvin’e gidecek. Burada da halka seslenip, toplu açılışlar yapacak olan Erdoğan’ın, oradan Trabzon’a geçerek geceyi orada geçirmesi bekleniyor.
Kaynak: İHA