Anasınıfı Öğrencileri Mezun Oldu

Şahinbey Belediyesi bünyesinde bulunan sosyal tesislerde eğitim gören anasınıfı öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı.

Anasınıfı Öğrencileri Mezun Oldu

Şahinbey Belediyesi’ne bağlı 14 sosyal tesiste eğitim gören 884 anasınıfı öğrencisi için Şahinbey Kültür Merkezi’nde mezuniyet töreni düzenlendi.

Mezuniyet törenine aileleri ile katılan minik öğrencilerin mutluluğu yüzlerine yansıdı.

Eğitim odaklı çalışmalarla ön plana çıkan Şahinbey Belediyesi, bu yılki mezun sayısı ile birlikte toplamda 4 bin 641 anasınıfı öğrencisini mezun etti. Sosyal tesisler bünyesinde açılan 18 anasınıfında eğitim faaliyeti yürüten Şahinbey Belediyesi, son mezunları için görkemli bir mezuniyet programı gerçekleştirdi.

Palyaço gösterisi ile başlayan mezuniyet programında anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan; Kafkas halk oyunları gösterisi, ünlü düşünürler gösterisi, semazen gösterisi, potpori halk oyunları gösterisi, Gaziantep kına gecesi ve halk oyunları gösterisi büyük beğeni topladı. Son olarak sahneye çıkan Minik Dualar İlahi Grubu, dinleyenlere mini bir konser verdi. Beğeniyle izlenen sahne gösterileri uzun süre alkış aldı.

Törene katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, mezun olan 884 anasınıfı öğrencisini tebrik etti. Başkan Tahmazoğlu, anasınıfı öğrencilerinin öğretmenlerine ve ailelerine de verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, tören boyunca yanına gelerek hatıra fotoğrafı çekinmek isteyenleri kırmadı. Yüzlerce öğrenci ile hatıra fotoğrafı çekinen Başkan Tahmazoğlu, bebeklerle de yakından ilgilendi.

Mezuniyet töreni, toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
Kaynak: İHA