Yeni evlilere Altınpark sürprizi

Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni evlenen çiftleri yalnız bırakmayarak bir ilke daha imza atıyor.

Yeni evlilere Altınpark sürprizi
Birbirinden farklı projelerle sosyal belediyecilik anlayışına damgasını vuran Büyükşehir Belediyesi, Altınpark'ta “Yeni Evlenen Çiftlere” düzenlediği “Faytonlu Gezi' ile en mutlu günlerinde ufak da olsa bir hediye veriyor.

Büyükşehir Belediyesi, Başkent'te yeni evlenen çiftlerin dev rekreasyon alanlarını doğal stüdyo olarak kullanıyor olmalarından yola çıkarak, yeni bir uygulama ile Altınpark'ın içinde genç çiftler için “Faytonlu Gezi' düzenlemeye başlattı.

ANFA yetkilileri, Fayton etkinliğinin ücretsiz olarak gerçekleştirildiğini belirterek, amaçlarının çiftlerin bu mutlu günlerine Büyükşehir Belediyesi adına küçük de olsa katkıda bulunmak olduğunu kaydettiler.

Bu uygulamadan faydalanmak isteyen çiftlerin öncelikli olarak 444 06 27- 23- 24 telefon numaraları aracılığıyla randevu almaları gerektiğini ifade eden yetkililer, Pazartesi ve salı günleri hariç haftanın 5 günü saat 10:00 ile 19:00 arasında 1 saat sürecek olan bir hizmet verileceğini söylediler.

Yetkililer,uygulamayla ilgili şu bilgileri verdiler:

'Gelin ve damat Altınpark'taki Ankara Evi'nin önünden özel olarak süslenmiş faytona bindiriliyor. Çiftin yakınlarının da bu güzel olaya tanıklık etmeleri için faytonun ardından yine özel olarak süslenmiş olan golf araçlarıyla çiftleri takip etmelerine olanak sağlanıyor. Sonrasında belirlenen 5 farklı noktada durularak birbirinden güzel fotoğraflar çekiliyor.

İlk fotoğraf durağı olarak belirlenen Saklı Bahçe'de rengarenk çiçekler arasında yıllarca saklanacak fotoğraflarını çektirdikten sonra ikinci durak olarak sevimli kuğuların yer aldığı ünlü Japon Bahçesi'nden de birbirinde özel karelerle mutlu anlar ölümsüzleştiriliyor.

Enfes görüntüler eşliğinde çekilen hatıra fotoğraflarına kısa bir mola verilerek, özel dizayn edilmiş taş ev olan'Gelin Odası'na geçilip, konuklara Osmanlı Şerbeti ikramı ediliyor.

Dinlenmenin ardından Güvercin Adası'nda ördekler ve güvercinlere yem verilirken gelin ve damadımız yine burada da fotoğraf çektiriyor.

Son olarak gelin ve damada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek adına mutluluklar dileyerek düğün hediyesi takdim ediyoruz.'