Teog Türkiye Şampiyonu Tatvan’dan

Milli Eğitim Bakanlığı’nca bu yıl ortaokul 8. sınıflar için ilk kez uygulanan Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş 2 Sınavı’nda (TEOG) tüm soruları doğru cevaplandıran Bitlis’in Tatvan ilçesindeki İrem Alpkirişçi, Türkiye birincisi oldu.

Teog Türkiye Şampiyonu Tatvan’dan

Türkiye şampiyonluğu elde ederek büyük bir başarıya imza atan Tatvan Fem Dershanesi öğrencisi İrem Alpkirişçi, bu başarısını ailesine, okuldaki öğretmenlerine ve dershane öğretmenlerine borçlu olduğunu söyledi.

Tatvan Tuğ Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi olan İrem Alpkirişçi, başarısının tesadüf olmadığını ve en önemli kaynağının düzenli çalışmadan geçtiğini ifade etti.

Sınava hazırlanma sürecinde başta ailesinin, okul öğretmenlerinin ve özellikle dershane öğretmenlerinin büyük katkıları bulunduğunu anlatan Alpkirişçi, “Türkiye birincisi olmak beni gerçekten çok mutlu etti. Bütün soruları doğru yaparak Türkiye şampiyonu olduğumdan dolayı çok mutlu ve heyecanlıyım. Bu başarılar kolay elde edilmedi. Bu başarının arkasında etütler, kurslar ve yoğun bir çalışma var. Tüm bu çalışmalar esnasında maddi manevi desteklerini esirgemeyen ve anne şefkati sıcaklığında ilgilenen öğretmenlerim vardı. Bu başarıyı hem okul öğretmenlerime hem de dershane öğretmenlerime ve en önemlisi aileme armağan ediyorum. İnşallah bugün Türkiye birincisi olmama katkı sunan dershanem sayesinde üniversite sınavlarında da çok daha güzel dereceler elde edeceğime inanıyorum” diye konuştu.

Dershane Müdürü Ahmet Demir ise, hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirterek, TEOG-2 sınavında tüm soruları doğru olarak cevaplandırarak Türkiye şampiyonları arasına giren İrem Alpkirişçi’yi elde ettiği başarıdan ötürü de tebrik ettiğini söyledi

Kaynak: İHA