Piazza Otoshow Şanlıurfa’yı Şenlendirdi

Kurulduğu günden bu yana bölge halkına bir alışveriş merkezinden daha fazlasını sunarak, ekonominin yanı sıra sosyal ve kültürel yaşama da katkı sağlayan Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde 3 gün sürecek Piazza Otoshow başladı.

Piazza Otoshow Şanlıurfa’yı Şenlendirdi

Şanlıurfa Vali Vekili Aylin Kırcı Duman, konfeti yağmuru eşliğinde gerçekleştirilen açılış törenindeki konuşmasında, “Piazza, kentimize renk kattı. Bu etkinliği düzenleyen AVM yönetimine de katılımcılara da teşekkür ediyorum” dedi.

Böyle bir etkinliğin Şanlıurfa’da bir ilk olduğunu vurgulayan Vali Vekili Kırcı Duman, halkın da yoğun ilgisine tanık olmaktan mutluluk duyduğunu bildirdi. Aylin Kırcı Duman, Şanlıurfalıların otomobile düşkün olduğunu, bu nedenle oto fuarı düşüncesini yerinde bir organizasyon olarak gördüğünü belirterek, geleneksel olarak her yıl düzenlenmesi önerisinde bulundu.

“ŞANLIURFA GELİŞİYOR”
“Piazza, bölgemize kazandırılmış önemli bir yatırımdır. Bunun yanında kentimizin sosyal ve kültürel yaşamını da renklendiriyor" diyen Kırcı, son yıllarda yerli ve yabancı yatırımcının bölgeye ilgi duyduğunu, güzel gelişmeler yaşandığını anlattı. Nüfusun artan Şanlıurfa’nın her geçen gün daha da büyüdüğünü ve geliştiğini de vurgulayan Kırıcı, Otoshow’un kente hayırlı olması dileğinde
Bulunarak, herkesin ziyaret etmesini önerdi.

Eyyübiye Belediyesi Başkan Vekili Bahattin Demir de, böyle bir etkinliğin ilçelerinde yer almasının ve bir ilkin gerçekleştirilmiş olmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Vekili Demir, “Bu etkinlik Şanlıurfa'da ve Eyyübiye'de bir ilktir. Eyyübiye Belediyesi olarak bu organizasyondan dolayı Piazza yönetimini kutluyorum ve böylesi güzel etkinliklerin devamını diliyorum. Bu konudaki düşüncemizi de Piazza AVM müdürümüz Mehmet Varışlı Bey’e ilettik. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

5 DAKİKADA İLK OTOMOBİL SATILDI
İş dünyasının yanı sıra binlerce Şanlıurfalının yoğun ilgi gösterdiği fuarın açılışının 5. dakikasında ilk otomobil satıldı. Renault firmasının sattığı otomobilin anahtarını Piazza AVM Pazarlama Yöneticisi Emine Çulcu verdi.

Şanlıurfa Piazza AVM’nin otoparkında açılan Otoshow'da, Chevrolet, Citroen, Dacia, Ford, Fiat, Geely Emgrand, Honda, Hyundai, Kia, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Skoda, Suzuki ve Toyota gibi birçok ünlü markanın sergilediği son model otomobiller, görsel bir şölen yarattı.

Otomotiv sektöründeki birçok dünya markasının yer aldığı ve 13 Haziran Cuma akşamına kadar sürecek Otoshow, ziyaretçilerine özel indirimler ve uygun ödeme seçenekleri ile ayrıcalıklı fırsatlar da sunuluyor.
Kaynak: İHA