-hayırsever Halil Dal’dan 8 Derslikli Okul Protokolü

Milli Eğitim Bakanlığı’nca başlatılan “Eğitime Yüzde Yüz Destek” kampanyası çerçevesinde Korkutelili hayırsever Halil Dal, oğlu Yüksel Dal ile Korkuteli’ne bağlı Yelten Mahallesi'nde 8 derslikli ek binanın protokolü, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ile birlikte imzalandı.

-hayırsever Halil Dal’dan 8 Derslikli Okul Protokolü

Antalya Vali Sebahattin Öztürk, 19. okul protokolünü Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz ve hayırseverler Halil Dal, Yüksel Dal birlikte imzaladı. Antalya’nın hayırseverler konusunda çok bereketli bir memleket olduğunun altını çizen Vali Sebahattin Öztürk, “Bugün burada çok sıklıkla tekrarladığımız bir güzel olaya daha tanıklık edeceğiz zira Antalya’da her hafta en az bir tane okul protokolü imzalıyoruz ki bu konuda Antalya oldukça şanslı bir il. Bugün 19. Okul protokolünü imzalıyorum. Bu nedenle hayırseverlerimizin ailesine ve dostlarına çok teşekkür ediyorum. Bu tür desteklerle eğitim öğretimin kalitesi de yükselecektir” dedi.

Vali Öztürk, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, Korkuteli ilçesinde 2008'de hayırsever Halil Dal’ın 8 derslikli ilkokul yaptırdığını, şimdi ise oğlu Yüksel Dal ile Korkuteli’ne bağlı Yelten mahallesinde 8 derslikli ek bina yaptıracağını söyledi.

Hayırseverliğin babadan oğla geçtiğini ifade eden Öztürk, “Antalya'da bir yıl içinde okul yapımı için 19'uncu protokolü imzaladık. Antalya bu konuda inanılmaz cömert, hayırseverlerle dolu bir şehir. Antalya hayırda yarışıyor” dedi.

Kaynak: İHA