KIlıçdaroğlu'nun şerefi varsa açıklasın

Erkan Tan'dan Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında açıkladığı numaralar ve iddia ettiği dinleme tapeleri ile ilgili çok sert ifadelerde ve şok iddialarda bulundu.

KIlıçdaroğlu'nun şerefi varsa açıklasın
Beyaz TV ekranlarında Erkan Tan'ın sunuculuğunu yaptığı Şamil Tayyar'ın da gündemi değerlendirdiği'Son Söz' isimli televizyon programında Şamil Tayyar Kılıçdaroğlu ile ilgili sert açıklamalarda ve şok iddialarda bulundu...

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, grup toplantısında açıkladığı telefon numaralarının kime ait olduğunu bilmediğini iddia eden Şamil Tayyar şu şu ifadelerde bulundu:

'Kılıçdaroğlu grup toplantısında açık bir şekilde suç işlemiştir'

Mahkeme kararı ile dinlenmeyen bu kayıtların orada ana muhalefet partisinin genel başkanı tarafından yayınlanması tamamen bir suçtur.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının bu grup toplantısından hemen sonra Kılıçdaroğlu ile ilgili suç duyurusuna gerek kalmaksızın soruşturma açması gerekiyor.

Dinlenen isimlerden biri Sayın Başbakanımız. Telefon numarası kendisine ait bir telefon numarası değildir. Ülkenin Başbakanı olduğu için dokunulmazlığı var bununla ilgili dinleme için mahkemenin bir dinleme kararı vermesi mümkün değil. Demek ki onun telefonundan yapılan herhangi bir konuşmanın kayda alınması suç. Sümeyye Erdoğan da şuana kadar herhangi bir örgüt ya da başka bir suç kapsamında dinleme kapsamına alınmamış. Hakkında işlem başlatılmamış, soruşturma başlatılmamış bir şahıs ile ilgili bir mahkeme kararı olmadığına göre onunla ilgili kayıtlar hukuk dışıdır, yayınlanamaz. Bu da bir suçtur.

Hukuk dışı kayıtları gerçekmiş gibi, sanki bir hukuki işlemmiş gibi grup toplantısında sunan CHP Genelbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu çok açık bir şekilde suç işlemiştir.

Grup toplantısında “Peki bunları önceden niye yayınlamadın” dendiğinde, “Elimde vardı bunlar ama yayınlamaya fırsat bulamadım diyor. Seçim zamanı kullanmadığınız argüman kalmadı. Her türlü şeyi kullandınız.

Bu telefon numaraları Başbakan'a ait değil. Sümeyye Hanım'a ait sonu 2626 ile biten bir telefon var. Diyor ki, “Ankara Subayevleri'nden Erdoğan arıyor. Telefonu değiştirmiş. 0536 ile başlayan bir telefon numarası arayan Erdoğan. “ diyor. Görüştüğü kişi Bilal Erdoğan. O da telefonu değiştirmiş. 11.17.43 arama saati. Erdoğan Açıyor Bilal'e “Sümeyye geldi mi?” diye soruyor ve parayı tamamen sıfırlayın talimatını verdiği telefon bu. Burada telefon numarası 0530 ile başlayan bir telefon numarası. Bu lafı söylüyor ver bir başka konuşmanın yapıldığını söylüyor.

'Kılıçdaroğlu şeref sahibi ise konuşmanın tamamını yayınlasın'

Namus sahibi ise, şeref sahibi ise, ahlak sahibi ise eğer CHP Genelbaşkanı bu telefon konuşmasını aynen yayınlayacaktır. Kendisinde saniye saniye var ya bunlar. “Sıfırlayın” lafı hangi cümle içinde nasıl geçiyor bunu açıklamalı açıklamıyorsa namerttir. Bir ülkenin Başbakanını bu şekilde zan altında bırakamazsınız. Bunu açıklamak zorundasınız. Elinizde varsa açıklayın. Açıklamıyorsanız namertsiniz. 17 Aralık 2013 11.17.43 Sayın Başbakan Bilal Erdoğan'ı arıyor. Diyor ki, “Parayı tamamen sıfırlayın talimatını verdiği telefon bu” diyor. Montaj olmadığını ispat edin.