İki Mahalle Piknikte Buluştu

Nilüfer’in yeni iki mahallesi Üçpınar ile Kadriye muhtarlıkları kaynaşma pikniği düzenledi.

İki Mahalle Piknikte Buluştu
Keşfedilmeyi bekleyen Deliktaş Piknik Yeri'ndeki yemeğe Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı.


30 Mart seçimlerinden sonra mahalle statüsüne dönüşen yerleşim yerleri, birbirleriyle kaynaşmaya başladı.

Nilüfer’de bulunan Üçpınar ve Kadriye mahalleleri de düzenledikleri yemekte bir araya geldi. Üçpınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Akbulut ile Kadriye Mahallesi Muhtarı Muhittin Aydın tarafından tertiplenen yemeğe 93 Muhacirleri Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri de katıldı.

Nilüfer Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılan Deliktaş Piknik Alanı’ndaki yemekte iki mahalle halkı birbiriyle tanışıp meselelerini paylaştı. İki mahallenin mütevazı sofrasına Başkan Mustafa Bozbey de konuk oldu. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Bozbey, Nilüfer’in her köşesine eşit hizmet götürdüklerini hatırlatarak, yeni mahallelerin de hak ettikleri hizmeti alacağını söyledi.

Nilüfer Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılan Deliktaş Piknik Alanı, Kadriye ve Üçpınar mahallerinin hemen yanı başında bulunuyor. Uludağ’ın eteklerinde yer alan bölge, Türk bayrağının Güney Marmara’nın en yüksek tepesinde dalgalanması açısından da ayrı bir özelliğe sahip. Bir yanda orman, diğer yanda su kaynaklarının bulunduğu alanın manzarası büyülüyor. Piknik alanının yakınında bulunan Deliktaş Mağarası da bölgeye esrarengiz bir atmosfer katıyor

Kaynak: İHA