‘14.gitsof 2014 Fuarı’ Törenle Açıldı

Bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilen Giresun Ticaret Ve Sanayi Odası Fuarı (GİTSOF 2014) bugün Vali Hasan Karahan’ın katıldığı törenle açıldı.

‘14.gitsof 2014 Fuarı’ Törenle Açıldı

Öncü Fuarcılık tarafından organize edilen GİTSOF 2014’ün açılışına, Vali Hasan Karahan, Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Erzincan, Cumhuriyet Başsavcısı Abidin Bozkan, İl Jandarma Komutan Vakili Albay Mustafa Sezer, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, bazı daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Öncü Fuarcılık Koordinatörü Hakan Karaahmet, “ Bugün burada bulunan firmaların Giresunlu yetkililerden aslında önemli bir isteği var. ‘Bizler büyümek ve daha büyük yatırımlar istiyoruz’ diyorlar. Kimilerinin yer sorunu, kimilerinin ise ilgi eksikliğinden dolayı öz eleştirileri var. İnşallah bu fuar katılımcı firmaların daha büyümesi için bir fırsat olacaktır” dedi.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Halilbeyoğlu ise, geleneksel hale gelen fuarın bu yıl 14’cüsünü düzenliyoruz. Bu yıl ki fuara 50'ye yakın firma katılıyor. Fuarımız her geçen gün daha da büyüyor. Giresun kadar çevre illerden de yoğun katılım oluyor" ifadelerini kullandı.

Giresun'da böyle uzun soluklu faaliyetleri görmenin kendilerini sevindirdiğini söyleyen Vali Hasan Karahan ise, “Her şeyin başı üretmektir. Giresun’da son derece kaliteli üretim yapan firmalarımız var. Bu firmalara destek konusunda bizler elimizden geleni yapıyoruz. Giresun'un arazi yapısı ortada. Farklı çözümlerle bu sorunun çözümünü hedefliyoruz. Ben bu fuarın birincisinde de vali yardımcısı olarak Giresun’daydım ve bu faaliyetlerin hala devam etmesini görmek bizi gerçekten sevindiriyor” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Hasan Karahan ve beraberindekiler, fuarın açılış kurdelesini keserek, firmaların ürünlerini inceleyip bilgiler aldılar.
Kaynak: İHA