Polisin Ölümüne Neden Olan Zanlılar Ek Gözaltı Süresinde Hastaneye Götürüldü

Edirne’de bir polisin şehit edildiği olaya karışan aralarında Rus, Azeri ve Gürcü’lerin bulunduğu 13 kişi, ek gözaltı süresinde sağlık kontrolü nedeniyle hastaneye götürüldü.

Polisin Ölümüne Neden Olan Zanlılar Ek Gözaltı Süresinde Hastaneye Götürüldü

Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından soruşturmanın devam etmesi üzerine ek gözaltı süresinde zanlılar, Edirne Selimiye Devlet Hastanesi’ne götürülerek sağlık kontrolleri yapıldı. Hastane girişinde toplanan halk, bir polisin şehit edilmesinden dolayı zanlılara tepki gösterdi

Hastane çevresinde bulunan vatandaşlardan bazıları, “Onları bize teslim edin” diye bağırdı. 3 ayrı araçla tek tek indirilen zanlıların hastaneye girişleri sağlandı. Polis hastane çevresinde güvenlik önlemi aldı

Hastanedeki kontrollerinin ardından zanlılar, araçlara bindirilerek Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

VALİ ŞAHİN ‘MAFYA HESAPLAŞMASI’ OLDUĞUNU SÖYLEDİ
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ise yaşanan menfur olayın iki grup arasında bir hesaplaşmanın yani mafyanın kendi arasında bir hesaplaşmasının sonucunda olduğunu söyledi.

Vali Şahin, mafya hesaplaşmasının içine girerek ayırmaya çalışan polis memurunun şahadetiyle sonuçlandığını kaydederek, "Bu manada 10’un üzerinde kişi yakalandı. Emniyetimiz bu manada son derece güzel ve ummalı bir çalışma yürütmüştür. Bu Azeri, Rus ve Gürcü vatandaşlarından oluşan bu hesaplaşmanın daha sonucu emniyetteki sorgunun ardından anlaşılacaktır. Sevincimiz şudur ki tamamına yakını yakalanmış olmasıdır" dedi.

Kaynak: İHA