Başkan Rahmi Gençer’den Açıklama

Balıkesir’in Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, maaşlarını alamadıklarını iddia eden temizlik işçileriyle biraya geldi ve açıklama yaptı.

Başkan Rahmi Gençer’den Açıklama

Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri'ne bağlı olarak çalışan temizlik işçileri, maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle 09 Haziran Günü iş bırakma eylemi düzenlendi.

Bunun üzerine Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve Başkan Yardımcı Gökay Bacan açıklama yapmak üzere Yeni Mahallede bulunan toplanma noktasına geldi. Başkan Gençer, “Bu ayın 12'sine kadar da tüm alacaklarınızı alacaksınız”
Dedi. Toplanma yerinde gelerek düşüncelerini dile getiren Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, “4 Nisan günü göreve geldik. Belediyemizin içinde bulunduğu mali durumu siz de biliyorsunuz. Bu rağmen göreve geldiğimiz günden itibaren taşeron işçilerimize toplam 940 bin TL ödeme yaptık. Bu da üç maaşa denk gelmektedir. Bu ayın 12'sine kadar da tüm alacaklarınızı alacaksınız.'' İşe devam edip etmemek sizin elinizde, bununla ilgili en ufak yaptırımda bulunmayacağım. Takdir sizindir” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Kaynak: İHA