Babalara 2015 Notu

AVM MfiPartners tarafından yönetilen Taurus AVM, çocukların babalarına web sitesi ve Twitter üzerinden gelecek yıl için not göndermelerini sağlayan yarışma başlattı.

Babalara 2015 Notu

Özel günlerde düzenlediği etkinlik ve kampanyalarla Ankaralılar'a unutulmaz anlar yaşatan Taurus AVM, Babalar Gününü de gerçekleştirdiği özel bir kampanya ile anlamlandırdı.

Ziyaretçilerinin babalarına söylemek istediklerini www.taurusankara.com/2015teBabamaNot/ adresi üzerinden yazabilecekleri kampanyada #2015teBabamaNot etiketiyle Twitter'dan paylaşılan ve @ankarataurus'u takibe alanlar arasından yapılacak çekilişte Konyalı Saat sponsorluğundaki yarışmayı kazanacak not sahibi babası içinPierre Cardin markaerkek saati kazanma fırsatı yakalayacak.

15 Haziran 'Babalar Günü'nde gerçekleştirilecek çekilişte talihli Twitter üzerinden duyurulacak.

Babalar günü kutlamasını bu seneyle sınırlandırmayan Taurus AVM aynı kampanyada www.taurusankara.com/2015teBabamaNot/ adresi üzerinden yazılan tüm notları 2015 yılında babalara mesaj olarak iletecek.

Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, hayatımızdaki en önemli varlıklardan biri olan babalarımıza verdiğimiz değerin sadece babalar gününde hatırlanmaması gerektiğini söyledi.

Kaptan, “Baba sevgisini kelimelere sığdırmak mümkün değil ancak söz uçar yazı kalır düşüncesi ile hareket ederek babalarına mesaj göndermek isteyenler için böyle özel bir iletişim yolu seçtik. Taurus AVM olarak klasik hediye anlayışından farklı olarak 2015 Babalar Günü için hazırlığımızı şimdiden yapıyoruz” dedi

Kaynak: İHA