Büyükşehirden Eğitime Destek

Bursa’yı sağlıklı bir geleceğe taşımak için çalışmalarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, eğitim kurumlarını desteklemeye devam ediyor.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Eğitim Vadisi’ndeki Veysel Karani Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde incelemelerde bulundu. Veysel Karani Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Ramazan Acar’ın refakatinde okulu gezen Başkan Altepe, eksikler hakkında da eğitimcilerden detaylı bilgiler aldı. Başkan Altepe, ziyarette, okulun öğrencileri tarafından hazırlanan gazeteyi de ilgiyle inceledi.

Başkan Altepe, kentte eğitimi destekleyen faaliyetlere öncülük ettiklerini söyleyerek, “Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’mızda ihtiyaç olan her konuda çalışmalara devam ediyoruz. Özellikle marka bir kent ve geleceğimiz için eğitim kurumlarımız çok önemli. Bu konuda ilköğretim, lise ve üniversite ayırmaksızın tüm eğitim kurumlarımızın eksiklerinin tamamlanması konusunda yoğun bir faaliyet halindeyiz” dedi.

Veysel Karani Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde de büyük eksikler tespit ettiklerini anlatan Başkan Altepe, “Okulun dış cephesi, çevre duvarları, bahçesi, spor tesisleri, kütüphanesi, bilgisayar sınıfı, laboratuvar ve konferans salonuna kadar acil olan tüm talepler konusunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Önceliğimiz geleceğimiz ve gençlerimizdir. Eğitim kurumlarımıza desteklerimiz devam edecek. Sağlıklı bir nesil ve sağlıklı bir toplum için, gençlerimizin de sağlıklı ortamlarda yetişmeleri gerekiyor” diye konuştu.

Veysel Karani Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Ramazan Acar da Başkan Altepe’ye ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, okula destekleri nedeniyle teşekkür plaketi verdi. Acar, “Büyükşehir Belediyesi’ne okulumuzun çevre düzenlemesi, kütüphanesi, bilgisayar laboratuvarı ve ağaçlandırılması gibi konularda taleplerimizi bildirdik. Bize destek verdiler ve Başkan’ımız da okulumuzu ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde gördü. Başkan Altepe’ye katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kaynak: İHA