Şarkışla'da Danışma Kurulu Toplantısı

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Danışma Kurulu Toplantısı düzenlendi.

Şarkışla Kaymakamlığı Hanımlar Evi'nde, Kaymakam Davut Gül başkanlığındaki toplantıda, ilçe merkezindeki trafik sorunu ve kesimhanenin yenilenmesi konuşuldu.
Kaymakam Gül, yaklaşık bir yıldır ilçeye yapılan yatırımlarla ilgili bilgi verdi.
Gül, şunları kaydetti:
"Şarkışla'da göreve başladığım günden bugüne kadar her zaman birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde, iyi bir dayanışmayla, ilçede ihtiyaç duyulan bir çok işlere imza attık, bunda gerek eski belediye başkanımızın, gerek sivil toplum kuruluşlarının, gerekse Şarkışla halkının büyük desteği var. Bu vesileyle emeği geçenlere teşekkür ediyorum."
Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz da kendisinden önceki belediye başkanlarına hizmetleri için teşekkür ederek, "Şarkışlamızda emekleri çok büyük. Şimdi yine çalışma zamanı. Bu yalnızca benim meselem değil, Şarkışla'nın meselesi. Şarkışla için ne yapmamız gerekiyorsa bunu hep birlikte yapacağız. Eski başkanlarımızın ve tüm siyasi parti temsilcilerimizin fikirlerinden, düşünce ve projelerinden istifade etmek isterim" diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Ercan Altınkaya, MHP İlçe Başkanı Oğuz Özdemir ve BBP İlçe Başkanı Şükrü Tinni, Oğuz'a teşekkür ederek, Şarkışla'da yapılacak faydalı projelerde her zaman yanında olacaklarını ve desteklerini esirgemeyeceklerini söylediler.
Toplantıya Gürçayır Belediye Başkanı Osman Özkan, Cemel Belediye Başkanı Hakverdi Bulut, Eski Şarkışla Belediye başkanları Kasım Gültekin ve Hacı Ömer Coşar, İl Genel Meclisi üyeleri Müslim Samyeli ve Murat Özdal, Belediye Meclisi üyeleri ve bazı derneklerin başkanları katıldı.

Kaynak: AA