Melih Gökçek yine bombaladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'deki revizyon sonrası dikkat çeken iddialarda bulundu.

Melih Gökçek yine bombaladı
CHP'de yerel seçimlerin faturası kesildi. “Yerel seçimlerde beklediğimiz oyu alamadık” diyen Kılıçdaroğlu, parti kadrosunda değişikliğe gitti. CHP'deki bu revizyon gündemdeki yerini korurken daha önce CHP ile ilgili yaptığı doğru tahminlerle 'CHP uzmanı' unvanını alan Melih Gökçek'ten yine bomba iddialar geldi.

'AYYUKA ÇIKAN İDDİLAR DAYANILMAZ'

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinde “CHP'de deprem” diyerek bir tweet paylaşan Gökçek, devamında da ”CHP yerel yönetimlerini belirleyen kadroyu KK görevden aldı. Niye mi? Çünkü örgütte ayyuka çıkan iddialar dayanılmaz bir hal aldı. KK, Başbakan'a laf atacağına CHP'deki parti aday tespitindeki iddialar ile ilgili araştırma komisyonu kurmalı. Bu sefer kolun kırılıp yen içinde kalması mümkün değil” yazdı.

'AÇIKLAMAZSANIZ AÇIKLARIM'
Adnan Keskin ve Umut Oran isimlerinin CHP MYK'dan neden gittiğini sorarak devam eden Gökçek, “Parti yanıyor. Hadi bakalım CHP'de bir babayiğit çıksın Adnan'la Umut niye gitti? Açıklasınlar. KK açıklamazsa ben ufaktan ufaktan açıklamaya başlarım. Demedi demeyin. CHP'de KK'nın sonunun başlangıcı hayırlı olsun…” diye noktaladı.

İşte Gökçek'in o tweetleri: