Evlenen Çiftin En Mutlu Günü Zehir Oldu

Aydın’ın Nazilli ilçesinde evlenen çift, düğün salonunda eğlenirken evlerinde çıkan yangında yeni aldıkları mobilyalar kullanılmaz hale geldi.


Nazilli’de bir fırında çalışan Hüseyin Aykut Gençarslan (36) ile gönlünü kaptırdığı Güneş Asel (24), Şubat ayında nişanlandıktan sonra hazırlıkları tamamlayıp önceki gün için nikah tarihi aldı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın nikah şahitliğini yaptığı düğünle dünya evine giren çift, tuttukları düğün salonunda akrabaları ve yakınlarıyla eğleneye başladı.

Yağmur ve damat şakalarından kurtulmak için salondan erken ayrılan çift, evlerinin önüne geldiğinde kalabalığı görünce önce şaka yapıldığını sandı ancak yangın çıktığını öğrenince şok oldu.

Yeni döşedikleri evlerinde elektrikli şofbenden yangın nedeniyle en mutlu günleri zehir olan çift uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadı. İtfaiye merdiven aracıyla ulaştığı dairesinin camını kırarak içeri giren damat Gençarslan, dumandan etkilendi. Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Gençarslan’ın ayakta tedavisi yapıldı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, çiftin yeni aldığı mobilyalar kullanılmaz hale geldi. Yeni evli çift, gerdek gecesini otelde geçirdi.

Yangından sonra yakınlarının yanında kalmaya başladıklarını belirten damat Aykut Gençarslan, yaklaşık 30 bin lira zararları olduğunu belirterek, "Bütün mobilyaları taksitle almıştık. Daha taksitlerini bile ödeyemeden kullanılamaz hale geldi. Şu an için başımızı sokacak bir evimiz bile yok. Düğün için Isparta’dan gelen davetlileri geri göndermek zorunda kaldık. Biz de şu an ablamın evinde kalıyoruz. Tek tesellim kuşlarıma zarar gelmemesi. Onlara bir şey olmaması için dua ettim. Eve girer girmez ilk önce balkona çıkıp muhabbet kuşlarıma baktım" diye konuştu.

Kaynak: İHA