Karaköprü’de Uçurtma Şenliği

Karaköprü Belediyesi tarafından düzenlenen uçurtma şenliğine gelen aileler ücretsiz dağıtılan uçurtmaları çocuklarıyla birlikte uçurarak doyasıya eğlendi.

Karaköprü’de Uçurtma Şenliği

Karaköprü Belediyesi piknik alanında gerçekleşen uçurtma şenliğine gelen aileler toplam 5 ile 6 bin kişilik olmak üzere düzenli bir şekilde dağıtılan bedava döner, ayran ve uçurtmalar ile hem piknik yaptılar hem de uçurtmalarını gökyüzünde uçurarak unutulmaz bir gün yaşadılar. Uçurtma şenliğine Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Avukat Nihat Çiftçi, Karaköprü İlçe Kaymakamı Mustafa Kutlu, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Şanlıurfa Vali Yardımcıları Ramazan Seçilmiş ve Soner Zeybek, Karaköprü Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Piknik alanına gelen ailelerin ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Karaköprü Belediye Başkanı Avukat Nihat Çiftçi, uçurtmaları çocuklara tek tek dağıttı sonra kendiside şenliğe katılanlarla beraber uçurtma uçurdu. Alanda oldukça neşeli ve güzel bir gün geçiren aileler organizasyonu yapan Başkan Çiftçi’ye teşekkür etti. Bu yıl 3. olarak gerçekleştirilen geleneksel uçurtma şenliği ile ilgili açıklama yapan Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Nihat Çiftçi; şunları söyledi: “Karaköprü'de bunu geleneksel hale getirdik temel amacımız aileleri buluşturmak tabi en kıymetli varlıklarımız olan çocukları uçurtma ile mutlu hale getirmektir. Bugün 5-6 bin kişilik katılımla piknik havasında geçen uçurtma şenliğimiz iyi bir organizasyonla yapıldı. Emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ediyorum.”
Karaköprü Kaymakamı Mustafa Kutlu da, “Belediye başkanımıza, ilçemizde ve Şanlıurfa’daki tüm çocuklara teşekkür ediyorum. Bizleri çocukluk günlerimize götürdü çok güzel bir etkinlik oldu teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA