Başkan Selvitopu Mimarlarla Buluştu

Seçim kampanyası boyunca şeffaf, açık, katılımcı anlayışla Karabağlar’ı yönetme sözü veren Başkan Selvitopu bu konudaki ilk adımı atarak verdiği sözü tuttu.

Mimarlarla buluşan Selvitopu, kentin tüm katılımcılarıyla, ortak akılla Karabağlar’ı hep birlikte yöneteceklerini vurgulayarak bu anlayışla sorunları da birlikte çözeceklerini söyledi.

Toplantıya katılan mimarlar ise belediyeyle ilk kez böyle bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek Selvitopu’na teşekkür etti.
Karabağlar Belediyesi Çalıkuşu Toplantı Salonu’nda 30'a yakın mimarla bir araya gelen Başkan Muhittin Selvitopu, Başkan Yardımcısı Alev Ağrı ile birlikte mimarların sorunlarını dinledi, not aldı. Karabağlar’la ilgili sorunları tek tek masaya yatırarak, katılımcı ve şeffaf bir anlayışla çözeceklerine dikkat çeken Selvitopu, “Göreve gelmeden önce şeffaf olmaya, ilçenin sorunlarını birlikte çözmeye söz vermiştim. Bu toplantıyla bu çalışmaların ilkine başlamış oluyoruz. Karabağlar için yapacağımız çalışmalarda dışarıda çalışan meslek erbaplarının fikirlerini almak bizim için önemli. Fikir alışverişi planlı ve doğru çalışmayı da beraberinde getirir. Bu katılımcı yönetimin de bir gereğidir. Kapımız herkese açık, önümüzdeki günlerde Karabağlar’daki diğer sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, demokratik kitle örgütleri ve muhtarlarla da bu tarz toplantılar yapacağız” dedi.

MİMARLAR ÇOK MEMNUN
Belediyede ilk kez böyle bir toplantı yapıldığına dikkat çeken mimarlar, 'Başkanımız sorunlarımızla yakından ilgilendi. Kendisinin belediyecilikte tecrübeli olması kısa sürede meyvesini verecek. İlk defa bir belediye başkanının bu tür toplantı yaptığına tanık oluyoruz. Gerçekleştireceğimiz projelerde hem bizim hem de belediyenin işinin kolaylaşması anlamında bu tür organizasyonların oldukça fayda sağlayacağını düşünüyoruz. Sayın Selvitopu’na ve ekibine göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz” diye konuştular.
Kaynak: İHA