Gelin-damat ve Davetliler Eylemin Ortasında Kaldı

Okmeydanı’ndaki korsan gösteriye düğün salonu çıkışında yakalanan davetliler zor anlar yaşadı.

Gelin-damat ve Davetliler Eylemin Ortasında Kaldı
Kadın ve çocuklar biber gazından etkilenirken, nefes darlığı çeken yaşlı kadın polisin verdiği gaz maskesiyle uzaklaştırıldı. Mutlu güne biber gazının etkisiyle giren gelin ve damat ise gelin arabasıyla uzaklaştı.
Olay, Okmeydanı’nda bulunan bir düğün salonu girişinde meydana geldi. Olup bitenden habersiz davetli oldukları düğünden ayrılan konuklar, kendilerini bir anda olayların içerisinde buldu. Göstericilerin attıkları havai fişek ile kendilerine müdahale eden polisin attığı biber gazları arasında kalan davetliler neye uğradıklarını şaşırdı. Kadın ve çocuklar gözyaşları içerisinde olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Bu sırada davetliler arasında bulunan ve nefes darlığı çeken yaşlı bir kadın da fenalık geçirdi. Duruma müdahale eden polisler, yaşlı kadına kullandıkları gaz maskesini verdi. Yaşlı kadın, daha sonra olay yerinden yine polisler tarafından uzaklaştırıldı.

GELİN VE DAMAT ALELACELE GELİN ARABASINA BİNDİRİLDİ
Düğünün sonunda salondan çıkan gelin-damat ve yakınları da aynı şekilde biber gazından olumsuz etkilendi. Genç çift alelacele gelin arabasına bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı. Düğün sahipleri yaşanan olaylara tepki gösterdi.
Kaynak: İHA