Anadolu Ajansı'na Ödül

Anadolu Ajansı, Pendik'te Yılın Enleri Töreni'nde "Medya" ödülüne layık görüldü.

Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ödüller, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
Anadolu Ajansı, "Medya" kategorisinde ödüle layık görülürken, ödülü, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk adına, Pazarlama ve Satış Direktörü Yılmaz Yaman aldı.
"En çok istihdam sağlayanlar" kategorisinde Türk Hava Yolları ve Pegasus, "En çok ihracat yapanlar" kategorisinde ise Eksper Gıda Pazarlama Sanayi, Dünya Yatçılık AŞ ve Parsan Makina Parçaları Sanayi AŞ ödüle değer bulundu.
"En çok kurumlar vergisi verenler" kategorisinde Evas Ev Aletleri AŞ ödül alırken, Pendik Belediyesi de "Proje Ödülü"nün sahibi oldu.
İş adamları Mehmet Ekinci ve Hasan Topaloğlu "En çok gelir vergisi verenler", Kar Beton ise "Pendik'ten doğan markalar" kategorisinde ödül almaya hak kazandı.
"Genç Girişimci Ödülü"nü "MR. Çiğköfte" markasıyla Kadir Karşil alırken, "PESİAD faaliyetlerine en çok katılanlar" ödülü iş adamları İbrahim Hocaoğlu, Nazmi Özer ve Fecri Demiröz'e verildi.

Törene, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Pendik Kaymakamı Osman Tunç ve Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yaman ile ödül alan kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA