Köylerdeki Öğrencileri Sevindirdi

Üniversite öğrencisi Gizem Atlı, Dünya Türkmenler Birliği ve Aladağ Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen projeler doğrultusunda, mektup yazarak bisiklet, tablet bilgisayar, kırtasiye ve giysi talep eden öğrencileri sevindirdi.

Yeditepe Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü birinci sınıf öğrencisi Gizem Atlı, "Çocuklar Üşümesin'' ve ''Bir Ümidim Var'' projeleri kapsamında, Aladağ ilçesine bağlı Kızıldam, Karatepe, Gökçeköy, Karahan ve Kışlak köylerinde eğitim gören yaklaşık 100 öğrencinin isteğini yerine getirdi.
Atlı, Dünya Türkmenler Birliği Genel Başkanı İsmail Demirdüzen ve birlik yöneticileriyle köylere giderek, öğrencilere bisiklet, tablet bilgisayar, kırtasiye ve giysi dağıttı.

Atlı, AA muhabirine, öğrencileri sevindirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Çocukların gözlerindeki ışığı seviyorum. Onların hayallerini gerçekleştirmekten onur duydum. Aladağlı çocukları çok sevdim. Amacım, daha fazla öğrenciye yardım eli uzatmak" dedi.

Birlik başkanı İsmail Demirdüzen de Gizem Atlı'ya ve ailesine, katkılarından dolayı teşekkür etti.
Toroslar'daki dağ köylerinde çocuklar için bir süredir kampanya yürüttüklerini anlatan Demirdüzen, ''Çocuklarımızı sevindiren, yavrularımızın daha iyi şartlarda eğitim almasına imkan sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Yardımlaşma, paylaşma, dayanışma, milletimizin özünde var. Kampanyalarımıza katkı sağlayan, öğrencilerin hayallerini gerçekleştiren tüm hayırseverlere teşekkür ederim'' diye konuştu.

Dernek üyeleri, hediye dağıtımının ardından Aladağ Kaymakamı Tamer Kılıç, Belediye Başkanı Mustafa Akgedik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Bilgiç'i ziyaret etti.
Kaynak: AA