Bilgi Yarışması Ödülleri Dağıtıldı

Sultangazi'de 'Kitap Okuma ve Bilgi Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı.


İlim Yayma Cemiyeti Sultangazi Şubesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde lise öğrencileri arasında düzenlenen “Kitap Okuma ve Bilgi Yarışması”nda dereceye girenlere ödülleri törenle dağıtıldı. Sultangazi Belediyesi Nikah ve Düğün Sarayı’nda yapılan ödül törenine Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Fevzi Dülger, akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

İstanbul’un fethinin 561. yıl dönümünü kutlayan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Sultangazi’de okuyan bir gençliğin oluştuğunu görmek bizleri sevindiriyor. Fatih Sultan Mehmet’in görmeyi isteyeceği bir İstanbul’da yaşıyoruz” dedi

Belediyenin eğitime yönelik çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Altunay, başarılı ortaokul ve lise öğrencilerini yurtiçi ve yurtdışı gezileriyle ödüllendirdiklerini söyledi.

ÖDÜLLER ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ
Programda İlahiyatçı yazar Ahmet Saban’ın Temel Dini Bilgiler kitabını okuyan öğrenciler arasında yapılan bilgi yarışmasında dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı. Ödüller karşısında büyük sevinç yaşayan öğrenciler, bir sonraki yarışları beklediklerini söyledi.

Yarışma sonucunda Sultangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde okuyan Derya Şahin, Sultangazi Atatürk Lisesi’nden Emrah Sülük ve Sultangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Kübra Durmuş dereceye girerek ödül aldı.
Kaynak: İHA