Uğur İşılak Dombıra İle Coşturdu

Antalya’nın Kumluca ilçesinde bu yıl 15’incisi düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali’nde sanatçı Uğur Işılak sahne aldı.

Sevilen şarkılarını seslendiren Işılak, AK Parti’nin seçim çalışmaları için bestelediği “Dombıra” parçasıyla dinleyenleri coşturdu

Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen 15. Tarım ve Seracılık Festivali devam ediyor. Festivalin üçüncü gününde sevilen sanatçı Uğur Işılak, Kumlucalı dinleyicileri için sahneye çıktı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’ya böyle bir festivali tertip ettiği için teşekkür eden Işılak, Kumluca’nın Antalya ve Akdeniz kültürünün en yoğun ve saf şekilde yaşandığı ilçeler arasında olduğunu söyledi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da, Uğur Işılak’ın 9 yıl önce Kumluca’ya geldiğini hatırlatarak, bu yılki festivale katılmasından dolayı teşekkür etti. Günün anısına Başkan Çetinkaya, Işılak’a porselen bir çaydanlık hediye etti. Işılak, hediyeyi alırken, “Başkanımız kahveyi, çayı çok sevdiğimi biliyor. O yüzden böyle bir hediye verdi. Çok teşekkür ederim” dedi.

Karatepe Stadı’nı dolduran dinleyicileri için parçalarını seslendiren Işılak, programın sonlarına doğru AK Parti’nin seçimlerde sıkça kullandığı “Haydi Anadolu” isimli parçasını seslendirdi. Haydi Anadolu’nun ardından dinleyicilerin yoğun isteği üzerine Işılak, AK Parti’nin 2014 yerel seçim çalışmalarında kullanması için bestelediği Dombıra’yı seslendirdi. Stadı dolduran kalabalığın Dombıra parçasını hep bir ağızdan söylemesinin ardından konser sona erdi.

Festivalin 3 Mayıs Cumartesi günü yağlı pehlivan güreşleri ve kadınlara yönelik yarışmalarla devam edeceği bildirildi.

Kaynak: İHA