Kmmo'da Satranç Etkinliği

Kayseri Makine Mühendisleri Odası (KMMO) Kayseri Şubesi'nde oda üyelerinin çocuklarına yönelik satranç etkinliği düzenlendi.

Kmmo'da Satranç Etkinliği

KMMO Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını yapan KMMO Başkanı Ersin Fener, Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi olarak mesleki faaliyetlerimizin yanı sıra zaman içerisinde üyelerimize ve yakınlarına yönelik sosyal, kültürel, sportif ve kişisel gelişim etkinliklerimizde şubemizce düzenlenmektedir. Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz, üyelerimiz çocuklarına yönelik satranç, mangala ve zihinsel gelişim etkinliklerinden amaçladığımız çocuklarımızın kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak, hoş vakit geçirmelerinin yanı sıra, kişisel gelişimlerini tamamlamış, kendine güvenen, sosyal bireyler haline getirmek, bu spora devam etmelerini sağlamaktır" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici de, çocuklara güzel bir gelecek hazırlamak için uğraştıklarını belirterek, "Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. İnşallah iyi bir şekilde bunları geleceğe hazırlarız. İnsanların hayırlısı insanlara hizmet edendir" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA