Uygulamalı Girişimcilik Kursu Açılacak

Kırklareli Ticaret Borsası ile Küçük ve Orta ǖlçekli Sanayiyi GelişŸtirme ve Destekleme İdaresi BaşŸkanlığŸı (KOSGEB) Kırklareli Hizmet Merkezi MüdürlüğŸü'nce imzalanan işŸbirliğŸi protokolü kapsamında uygulamalı girişŸimcilik kursu açılacak.

Kırklareli Ticaret Borsası BaşŸkanı Turhan Altıntel, gazetecilere yaptığŸı açıklamada, uygulamalı girişŸimcilik kursu açarak işŸ kurmak isteyen girişŸimcilere destek vermek istediklerini söyledi.
Kendi işŸini kurmak isteyen girişŸimci adaylarını işŸ kurma konusunda cesaretlendirmek ve motive etmek istediklerini ifade eden Altıntel, Kırklareli'de işŸ kuran girişŸimci sayısını arttırmak yeni işŸ imkanlarının oluşŸması konusunda çalışŸmalar yürüttüklerini belirtti.

Borsa olarak uygulamalı girişŸimcilik kurslarına önem verdiklerini aktaran Altıntel, şŸunları kaydetti: "Bununla birlikte 2 yılda yaklaşŸık 4'üncü kursumuz olacak. Uygulamalı girişŸimcilik kursu açarak işŸ kurmak isteyen girişŸimcilere destek vermek istiyoruz. Borsa olarak işŸ fikri olan girişŸimci adaylarını işŸ kurma konusunda cesaretlendirmeyi, motive etmeyi, işŸ kurma sürecini anlamaları, bu süreçte kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmalarını sağŸlamayı, kendi işŸ fikirlerine yönelik işŸ planı hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazandırmayı hedefliyoruz. Yeni açacağŸımız uygulamalı girişŸimcilik kurslarımızın kayıtları başŸladı."
Altıntel, 6 Haziran Cuma günü kayıtların sona ereceğŸini kaydetti.

 
Kaynak: AA