Başkan Güler’den Vali Kıraç’a Ziyaret

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Eş Başkanı Eşref Güler, Vali Mustafa Cahit Kıraç’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Güler’den Vali Kıraç’a Ziyaret

Bağlar Belediye Eş Başkanı Eşref Güler ve belediye meclis üyeleri, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç’ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek “Sayın başkan ve sayın belediye meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Diyarbakır bir turizm şehridir. 12 bin yıllık geçmişi olan bir şehirdir. Bunun için en çok üzerinde durulmamız gereken nokta şehrin bu kültür dokusunu ayakta tutmaktır. Aynı zamanda kentsel dönüşüme hep beraber ağırlık vermeliyiz” dedi.

Bağlar Belediye Eş Başkanı Eşref Güler ise Bağlar’da yapılacak ortak çalışmalar konusunda neler yapabileceklerini tartıştıklarını söyledi.

Yurttaşların daha huzurlu bir ortamda yaşayabilmeleri ve şehrin güzelliklerini ortaya çıkarmak amacıyla fikir alışverişinde bulunduklarını dile getiren Güler, “Bu şehirde hepimiz yaşıyoruz ve bu şehrin güzelliği için elimizden geleni yapmalıyız. Biz belediye olarak kentimizin büyümesi için üstümüze düşen ne varsa yapacağız. Belediye tek başına bir ilçeyi kalkındırmaz ancak el birliğiyle Bağlar’ı kalkındırabiliriz. Ortaklaşa bu şehre neler yapabiliriz, bunun için ziyarette bulunduk” dedi.

Kaynak: İHA