Piazza Da Sazlı Sözlü 'süt Günü'

Sütün yararları hakkında toplumu bilinçlendirmek ve tüketimini teşvik amacıyla her yıl 21-28 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Dünya Süt Haftası’nda Piazza’nın düzenlediği etkinlikte çocuklar hem eğlendiler hem de dağıtılan sütleri kapıştılar.

Piazza Da Sazlı Sözlü 'süt Günü'
Besin değeri açısından ‘mükemmel gıda’ olarak nitelendirilen ve her yaşta tavsiye edilen özellikle gelişme çağındaki çocuklar için vazgeçilmez olan sütü Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin minik konukları keyifle içti. İlgi çekici bir program düzenleyen Şanlıurfa Piazza'nın etkinlik alanına kurulan ahır ve inek kılığına giren animatör tarafından çocuklara süt dağıtıldı. Samanların arasına kurulan ve doğal ahırı andıran platformda çocuklara süt dağıtılırken sazlı sözlü eğlence de etkinliğe ayrı bir renk kattı.

Şanlıurfa Piazza'nın, sütün sağlığa faydalarının anlatılmasına katkı sunmak amacıyla düzenlediği etkinlik ilgi gördü. Çocuklar, süt içmek için birbiriyle yarışırken aileleri onları mutluluk içinde izledi. İnek kılığındaki animatörün dağıttığı sütleri büyük bir iştahla içen çocuklar, bundan sonra her gün süt içme sözü de verdi.
Kaynak: İHA