Eğitimcilerin Bir Sendikası Daha Oldu

Aktif Eğitimciler Sendikası (AES) İl Temsilcisi Muhsin Topçi ve yönetim kurulu üyeleri Elegante restoranda gazetecilerle bir araya geldi.

Eğitimcilerin Bir Sendikası Daha Oldu

Amaçlarının, basın mensupları ile çiçeği burnunda sendikalarını bir araya getirmek olduğunu dile getiren Muhsin Topçi, “Eğitimde yaşanan sıkıntılar ile eğitim çalışanlarının problemlerini tespit etmeye yönelik “Ortak Akıl Toplantıları” yapmaya başladık. Bu toplantılarda çok çarpıcı sonuçlar elde ettik ve bu sonuçları ilerleyen günlerde siz değerli basın mensuplarımızla paylaşacağımız gibi Valiliğimize ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze de sunacağız” diye konuştu.

İl Temsilcisi Muhsin Topçi sözlerinin devamında,“ Dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din ve mezhep farkı gözetmeksizin, çalışmanın toplum hayatındaki rolü ve değeri ile bu konudaki hak ve sorumluluklarını iyi bilen bir üye topluluğu meydana getirmek amacıyla çaba göstereceğiz. Üyelerinin ve faaliyet alanındaki tüm çalışanların atanma, yer değiştirme ve meslekte ilerlemelerine ilişkin iş ve işlemlerin, objektif ve adil olarak yürütülmesi için çaba sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA