Türk Askeri Gemileri Bodrum'da

Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı bir Denizaltı ve 3 Hücumbot, Bodrum limanına demirledi.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca, Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz'de1 Haziran'a kadar devam edecek olan "Beyaz Fırtına" adlı tatbikata katılmak için Bodrum'da bulunan ve ilçede liman ziyareti gerçekleştiren bir Denizaltı ve 3 Hücumbotun komutanları, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarete, TCG Anafartalar Denizaltı Komutanı Deniz Yüzbaşı Yücel Kalacoş, TCG Binbaşı Saadettin Gürcan Gemi Komutanı Deniz Yüzbaşı Kerim Kanbur, TCG Fırtına Gemi Komutanı Deniz Binbaşı Tolga Ağra, TCG Karayel Gemi Komutanı Deniz Kurmay Binbaşı Nail İlhan ve Marmaris Aksaz Deniz Üst Komutanlığı İrtibat Subayı Deniz Üsteğmen Görkem Çelik katıldı.

Nezaket ziyaretinde bulunan komutanlar Kaymakam Gödekmerdan'a gemileri hakkında Gödekmerdan da komutanlara Bodrum hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonrasında karşılıklı hediyeler takdim edildi.
Bodrum Gemi Yanaşma İskelesine demirleyen askeri gemiler ilçede bulunan yerli ve yabancı tatilcilerin de ilgisini çekti. Turistler, Paşa Tarlası mevkisinden askeri gemileri bol bol fotoğrafladı.
Öte yandan gemilerin yaklaşık 3 gün Bodrum Gemi Yanaşma iskelesinde demirli kalacağı ve vatandaşların ziyaretine açılacağı bildirildi.

Kaynak: AA