Ortaca’da Engelli Öğrenciler İçin Kermes

Ortaca’da Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında engelli öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için kermes düzenlendi.

Ortaca’da Engelli Öğrenciler İçin Kermes

Ortaca Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından “Engelliler Haftası” etkinlikleri kapsamında okul ve yardıma muhtaç öğrencilerinin ihtiyaçlarına karşılamak üzere Okul Aile Birliği ve engelli öğrencilerinin el sanatları olarak kendi becerileri ile meydana getirdikleri hediyelik eşya ve yiyecekler ile kermes düzenledi.

Ortaca Özel Eğitim Uygulama Okul Müdürü Şammas Güzel, yaptığı açıklamada; “13 Mayıs Engelliler Haftası etkinliğinden sonra okulumuz Aile Birliği ile birlikte düzenlediğimiz kermeste öğrencilerimizin ve okulumuzun ihtiyaçlarına karşılamak üzere hayırsever vatandaşlarımızdan ve okul aile birliği tarafından hazırlanan yiyecekler, börek, çörek ve diğer yiyecekler ile birlikte öğrencilerimizin kendi emekleri ile yaptıkları el sanatları ile ilgili hediyelik eşyaları burada sergiledik. Elde edilen gelir ile hem okulumuzun, hem de öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacağız. Ortaca halkının gösterdiği ilgiden dolayı hepsine ayrı ayrı okulum adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA