Gölpazarı Belediyesinde Olağanüstü Toplantı

Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı başkanlığında, belediye meclisi olağanüstü toplandı.

Kazıcı, Belediye Meclisi'ndeki Toplantıda, belediye kanununda yıl içerisinde programlı toplantılar dışında önemli konularda iki defa olağanüstü meclis toplantısı yapma hakkının bulunduğunu belirterek, kenti yakından ilgilendiren doğalgaz konusunda meclisin toplantığını bildirdi.
Önceki yıllarda doğalgaz dağıtım şebekesine katılmak için ihaleye çıkıldığını ancak ihalede hukuki problemlerin çıktığını ve Kamu İhale Kurumu tarafından iptal edildiğini bildiren Kazıcı, şunları kaydetti:
"Bugün itibariyle meclis olarak taahhüt kararı BEYGAZ şirketine ihalesiz olarak Gölpazarı'nın dağıtım şebekesi içine katılması için izin verilmesi sürecini yaşıyoruz. Bu süreçte de belediye olarak firmaya bu çalışmalar esnasında herhangi zorluk çıkarılmayacağı, yine belediyemizin altyapısı ile ilgili gerekli desteği vereceği, kazı çalışmalarında da işbirliği yaparak destek olacağıyla ilgili olumlu taahhüdünü üyelerimizin oy birliğiyle karar verdik. Belediye ve meclis üyeleri olarak doğalgazla ilgili bütün çalışmalara bütün gücümüzle destek olmaya hazırız. İlçemiz hızlı bir şekilde doğalgaza kavuşur. Doğalgazı önemsiyoruz, doğalgaz artık vazgeçilmez bir enerji kaynağı. Hem konutlar ve meskenler hem de ticarethaneler ve sanayi kuruluşları için çok önemli bir unsur."
Kaynak: AA